5-й Антинаркотичний Табір МАА 1 день

5-й Антинаркотичний Табір МАА 1 день

У січні 2017 року черговий зимовий Всеукраїнський Антинаркотичний Табір привітно розчинив двері перед алко та наркозалежними хлопцями, що проходять курс психо-соціальної реабілітації в громадській організації «Центр Здорової Молоді», що входить до складу Міжнародної антинаркотичної асоціації.

Спортивно-терапевтичний табір для хлопців і дівчат, що проходять курс лікування від різного роду залежностей – це унікальний інноваційний проект, який дає можливість заново навчитися отримувати задоволення від життя.

День перший.

Офіційне відкриття. «Центр Здорової Молоді» тепло привітав представників 15-ти громадських організацій, що займаються профілактикою реабілітацією і ресоціалізації алко та наркозалежних, які зібралися в рамках Всеукраїнського антинаркотичного Табори в курортній зоні Києва «Пуща-Водиця»

Більше 350-ти осіб різного віку, статі та статусу, об’єднані однією метою – показати приклад здорового способу життя !!! Для більшості учасників табору це буде перший за довгі роки досвід тверезого проведення дозвілля, без алкоголю і наркотиків. Але захоплююче цікавого і різноманітного.

Саме для них це зараз вкрай важливо: знову відчути себе безтурботним підлітком гоняя в футбол і змагаючись у плаванні. Усвідомити себе дорослим, здатним міркувати і брати на себе відповідальність людиною на терапевтичних групах. Відчути себе творцем, ділячись своїм світоглядом і внутрішнім світом на арт-терапіях. І звичайно отримати море позитиву від того, що роблять інші на святковому концерті для учасників !!!

Хлопцям було представлено відео-звіт про минуле таборі, порадувала своїм талантом творча група «ArtCinema» на чолі з Олексієм Бірулі, і закрила вечір унікальна група G-ART (Горлиця Арт), яка зробила повний фурор і зарядила позитивом на весь табір кожного з хлопців !

Переживання різних емоцій і станів, це невід’ємна частина лікування особистості залежного.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту