5-й Антинаркотичний Табір МАА 2 день

5-й Антинаркотичний Табір МАА 2 день

Другий день Всеукраїнського антинаркотичного табору «Центр Здорової Молоді» почав з Патріотичної лінійки, на якій понад 350 алко та наркозалежних, спільно із запрошеними гостями з Департаменту протидії наркозлочинності Національної Поліції України, виконали гімн нашої Батьківщини. Причому для більшості з них це був дебют. З цієї причини текст був завбачливо виведений на великий екран.

Для молодих хлопців, які за час вживання заборонених наркотичних і психоактивних речовин звикли жити в конфлікті з законом, представники правоохоронних органів сказали мова- повчання. І кожен з присутніх, з тих, кого таврували презирливим словом «наркоман», «алкоголік», «кримінальний елемент», раптом зрозумів-темне минуле залишилося в минулому. А попереду світле майбутнє, де ти Людина, і представники закону більше не вороги. «Центр Здорової Молоді» застосовує комплексний підхід до лікування, і програма реабілітації та ресоціалізації дає можливість розкрити і посилити ресурси для максимальної реалізації потенціалу. Всі дороги відкриті – вибирай. Для здійснення мрії, попереду ціле життя.

І в підтвердження того, що позбутися від залежності і змінитися можливо, перед хлопцями стояли їх наставники – керівники Асоціації, яких урочисто нагороджували за особистий внесок, співробітництво і взаємодію у боротьбі з наркоманією, в ім’я процвітання України.

Натхненні таким початком дня, учасники табору дуже плідно провели пізнавальну групу з фахівцем Вірою Романовою. Змагання з плавання та футболу, різні терапевтичні заходи наповнили день хлопців.

Приємним сюрпризом для Центру Здорової Молоді став приїзд Чемпіонки, рекордсменки книги Гінеса і найсильнішою дівчата Світу- Ніни Геря. Після такої насиченої програми активного відпочинку, реабілітанти, злегка втомлені, але задоволені відвідали Вечір творчості. Серед залежних дуже багато справжніх талантів. Вечір за традицією проводили наші друзі «Непитущі Провідні», створюючи атмосферу веселощів, гумору і сміху. І, звичайно, творчість Едуарда Приступи не залишило жодного байдужого. Тексти його пісень близькі і зрозумілі. Хлопці із задоволенням йому підспівували.

Так «Центр Здорової Молоді» провів другий день Всеукраїнського антинаркотичного Табори для нарко та алкозалежних, заповнюючи порожнечу в їх душах яскравими фарбами.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту