Акція «Намалюй життя»

Акція «Намалюй життя» – Центр здорової молоді

Нажаль зі зростанням популярності інтернет послуг торгівля наркотичними речовинами теж інтегрувала у цифровий вимір. Наркотики вже давно не продаються у закутках учбових закладів, чи у темних підворіттях. Не існує ані магазинів, ані точок збиту смертельного товару.
Інтернет став універсальним посередником між виробниками психоактивних речовин та їх клієнтами. Звичайно наркоторговцям вистачило розуму не вішати об’яви та не розносити буклети з адресами по домівкам. Вони зробили ще простіше тепер усі ці адреси ви самі можете побачити на стінах будівль вашого міста. Ці інтернет адреси майже не можливо відслідкувати, як і самих продавців. Та це не означає, що з цим варто просто миритися, мовчки спостерігаючи, як гинуть наші діти. Європейський Інститут залежності, який входить у структуру Міжнародної Антинаркотичної Асоціації вже не перший рік займається не лише лікуванням залежних людей, а й профілактикою першого разу вживання. Вона і по сьогоднішній день продовжує активну боротьбу з наркотизацією населення нашої країни.З цього приводу Міжнародна Антинаркотична Асоціація підписала меморандум з Міністерством молоді і спорту щодо реалізації всеукраїнської акції «Намалюй життя».
Перша хвиля цієї акції вже успішно пройшла в понад дванадцяти регіонах нашої країни.
У понеділок 22 жовтня стартує друга хвиля акції. Акція спрямована на зафарбовування написів електронних адрес наркоторговців які як епідемія заповняли усі міста України. До проведення акції долучилися як співробітники Інституту, так і інші волонтери та небайдужі громадяни України.
Також дії Організації підтримала українська національна поліція, яка окрім безпосередньої допомоги у зафарбовувані написів, також буде фіксувати нарко адреси з метою подальшого блокування цих сайтів та моніторингу ринку наркотичних речовин.
До благодійного заходу долучилися 14 регіонів України, в яких небайдужі громадяни під компетентною координацією співробітників Европейського Інституту Залежності дружньо та з вірою в свою справу створювали чудові картини, сповненні національної символіки та мотиваційних лозунгів, які закликали до здорового способу життя.
«Чесно кажучи, ми самі враження кількості небайдужих громадян, які долучилися до благодійної акції. Така кількість людей, які охоче підтримали акцію свідчить про те, що проблема наркотизації на сьогоднішній день дійсно стала надто гостро, щоб її ігнорувати. Ця акція, а особливо реакція громади стали для нас ще одним безсумнівним доказом того, що ми рухаємося по правильному шляху і будемо надалі слідувати своїм цілями, незважаючи ні на які проблеми та перешкоди»- заявив голова правління Міжнародної Антинаркотичної Асоціації та президент Громадської Міжнародної Організації «Центр Здорової Молоді»Коляденко Сергій Віталійович.
Правоохоронні органи ж зі своєї сторони обіцяли посилити контроль та проводити постійний моніторинг цих сайтів, через які здійснюється нарко обіг.
І нехай ця акція і не вирішить глобальну проблему наркотизації в нашій країні, та навіть декілька врятованих життів – це вже перемога. Тим паче акція «Намалюй життя»-це лише початок! Навіть найлютіше полум’я можна погасити, якщо кожен виллє в нього хоча б склянку води.

Ця акція демонструє дійсно вражаючі масштаби не байдужих людей, які не тільки готові на словах, а вже боряться з нещадним ворогом, який щохвилини забирає наших близьких і рідних.
Ви не одні-разом ми сила!

Горяча лінія з питань алкоголізму, наркоманії і ігроманії:
+38(044) 362-28-29
+38(099) 362-28-28
http://localhost:8888/czm

??Початок: 22 жовтня, понеділок, 12:00, ТЦ «Караван» (вул. Симиренко).
Ми чекаємо саме на Вас – великі зміни починаються з маленьких справ!??

ТВЕРЕЗІСТЬ – ВИБІР СИЛЬНИХ!
#CZM#ХимическаяЗависимость#ЛечениеЗависимости#ЛечениеАлкоголизма #ЛечениеНаркомании#ЛечениеИгромании#Наркомания #Алкоголизм #Игромания#Реабилитация #rehabilitation#rehab #РеабилитацияНаркозависимых#РеабилитационныйЦентр#ГорячаяЛиния

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту