10й Міжнародний Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір: день гумору та патріотичного виховання

А ми продовжуємо інформувати вас, шановні читачі, щодо цікавих подій, які прямо зараз відбуваються у Пущі-Озерній, де Центр Здорової Молоді, який входить до структури Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, проводить щорічний зимовий спортивно-терапевтичний табір для людей, які одужують від хвороби хімічної залежності.

Спортивний ранок -залог успішного дня!

Другий день терапевтичного табору, як і завжди, почався з ранкової зарядки, яка надихнула учасників табору та надала сил для нових досягнень та відкриттів. Після смачного сніданку відбувся футбольний турнір між регіональними командами. Для багатьох хлопців саме це змагання є чи не найважливішою і найочікуванішою подією цього табору, адже спортивний запал та жага перемоги надають змісту та мотивації, які є такими необхідними залежній людині. А хлопці та дівчата, які не приймали участь і турнірі, були запрошені на терапевтичні групи, які проводили досвідчені психотерапевти, арт-терапевти та фахівці в галузі хімічної залежності.

10й Міжнародний Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір

Патріотична лінійка

Однією з найважливіших подій цього дня була, звичайно ж, патріотична лінійка. Розпочав святковий захід керівник Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, до складу якої входить Центр Здорової Молоді, Ігор Олександрович Щеглов. Він розповів про те, якою має бути культура патріотичного виховання, і, зокрема, розкрив патріотичне бачення Організації, якому кожен її лідер був вірний з самого початку і по теперішній день. Ігор Олександрович закликав усіх, хто вже певний час йде шляхом тверезості разом з Організацією, а також тих, хто тільки-но став на цей нелегкий шлях, притримуватися патріотичних настроїв та бути вірним своїй рідній батьківщині. Також із зверненням до молоді виступили: командир добровольчого підрозділу «Чорна сотня» – Тарас Мацюк; радник Міністра внутрішніх справ України – Євгеній Терехов, також відомий, як «Титановий Джек»; а також – Замісник Міністра внутрішніх справ України, Перший замісник начальника Національної поліції України, полковник – Вадим Анатолійович Троян. Герої бойових дій у минулому та патріотично спрямовані державні діячі сьогодення розповіли глядачам свої непрості життєві історії, поділившись з одужуючими тим, які моральні та духовні принципи допомагали їм в найбільш тяжкі життєві ситуації. Вони розповіли про те, що мотивувало їх йти далі, бути вірним своїй країні, своєму народові, не зважаючи на складнощі, слабкість і втому. Зал аплодував та розривався гучними окликами підтримки, адже для молодих, одужуючих від хвороби хімічної залежності, людей люди, які стояли на сцені, були дійсними героями, яким у тому числі вони вдячні своїми життями та можливістю і надалі безпечно та щасливо жити на своїй батьківщині.

Після офіційної частини своєю творчістю глядачів радували: заслужена артистка та співачка України – Божена Дар; учасник та перерожець телепроектів «Голос країни» та «Битва хорів», володар першої премії вокалістів у Лондоні – Ростислав Кушина; а також акордеоніст – віртуоз, Юрій Дякунчак. Зірки співали українські патріотичні пісні про любов та грали на різноманітних музичних інструментах. Співаки та музиканти вмить запалили увесь зал, не залишивши жодного байдужого. Як і учасники програми психо-соціальної реабілітації, так і співробітники Центру Здорової Молоді, вмить покинули свої місця та почали співати та танцювати разом з гостями. Увесь концерт лунали гучні виклики: «Слава Україні!» і отримували від залу ще гучнішу відповідь – «Героям слава!». Більше години тривали шумні веселощі, які однозначно змусили багатьох задуматися над тим, яким насправді яскравим та насиченим може бути життя у тверезості.

10й Міжнародний Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір

Ще більше спорту!

Після обіду на молодь чекало продовження спортивних заходів, на яких вони мали нагоду проявити себе, адже кожен учасник команди мріяв повернутися додому з кубком переможця. Був проведений турнір із біатлону та водного поло, на яких збірні команди регіонів України змагалися за перемогу із командою співробітників Організації. І, звичайно ж, був розіграний футбольний матч, який ще більше наблизив учасників до фінального поєдинку, який остаточно визначить команду-переможця цього зимового табору.

10й Міжнародний Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір

Вечір творчості та гумору

Увечері, як завжди, гостей чекав святковий концерт. На цей раз до молодих людей завітав комедійний гурт «Непьющие ведушие». Дружба юмористів та Центру Здорової Молоді зав‘язалася давно: вже не перший рік артисти відвідують спортивно-терапевтичні табори і радують глядачів новими гумористичними сценками та жартами. Зіркових гостей радо зустріли і цього разу: зал не втомлювався аплодувати, вигукувати та сміятися протягом усього виступу гостей, які, до речі, буди ведучими комедійного вечора. Цей вечір став дуже особливим для багатьох, зовсім молодих в одуженні, людей, адже багато хто з них вперше у своєму житті вийшов на велику сцену та виступив перед великою аудиторією. Як розповідають самі дебютанти: спочатку їм було страшно, але вже через декілька хвилин ситуація різко змінилася, адже вони відчули неймовірну підтримку із залу, де сиділи їх товариші по одужанню, які, як ніхто інший розуміє, наскільки важко невпевненій у собі залежній людини піти на свій перший публічний виступ. На творчому вечорі КВН виступили команди з наступних 9ти регіонів: Харків, Дніпро, Київ, Львів, Чернівці, Херсон, Черкаси, Одеса, Кропивницький. Навіть важко порівняти виступи різних команд, адже вони були різні і в одночас кожен по своєму унікальний. Вражала також і те, наскільки щиро та віддано підтримували свої команди друзі з їхнього регіону. Винахідливість, відмінне почуття гумору та акторська майстерність вразила не тільки глядачів та гостів, а й самих учасників гурту «Непьющие ведущие», які й самі щиро сміялися над жартами коміків-початківців.

Комедійний концерт підняв настрій не тільки глядачам, а й учасникам і самим організаторам, адже він пройшов неймовірно легко, невимушено і не дав жодного шансу занудьгувати навіть найвибагливішого глядачу. І хоча переможців комедійних змагань оголосять лише наприкінці табору, 20го січня, самі учасники впевнені в тому, що перемогла, як завжди, дружба)) Увечері, трохи обмінявшись враженнями щодо концерту та обговоривши події минувшого дня, учасники табору пішли відпочивати: як завжди – трохи втомлені, але дуже щасливі.

Так пройшов ще один незабутній день Міжнародного Антинаркотичного спортивно-терапевтичного табору. Ми щиро віримо, що він не для кого не пройшов даремно, і кожен учасник табору зробив за цей день якісь важливі відкриття та отримав наснаги та мотивації для подальших досягнень та перемог.

?? Залишайтеся з нами – найцікавіше попереду!

ТВЕРЕЗІСТЬ – ВИБІР СИЛЬНИХ!

#CZM#ХимическаяЗависимость#ЛечениеЗависимости#ЛечениеАлкоголизма #ЛечениеНаркомании#ЛечениеИгромании#Наркомания #Алкоголизм #Игромания#Реабилитация #rehabilitation#rehab #РеабилитацияНаркозависимых#РеабилитационныйЦентр#ГорячаяЛиния

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту