День молоді з «Центром здорової молоді»

День молоді з «Центром здорової молоді»

День молоді з «Центром здорової молоді»

25 червня проходив свято в столиці до Дня всеукраїнського дня молоді, до якого був приурочений фестиваль. Парк ВДНХ, був поділений на зони представляють різні сфери діяльності, такі як: наука і техніка, спорт, туризм, благодійність, мистецтво, і звичайно здоров’я, в якій і був представлений Центр Здорової Молоді входить до складу «Международнай антінаркотіческай асоціації». «ЦЗМ» в співдружності з оздоровчим фондом «Альянс», пропагували здоровий спосіб життя без наркотиків. Волонтери пройшли курс реабілітації, і на своєму гіркому досвіді знають чому варто остерігатися, таких привабливих пропозицій, як легкодоступний алкоголь і повсюдні наркотики. З гостями фестивалю проводились профілактичні консультації, зокрема групова бесіда з патріотичним спільнотою «Ратибор» і скаутським загоном «YMCA KYIV». Кожен з нас розповідав свою життєву історію, про падіння і злети, про невдалі спроби кинути, про гоніння з боку суспільства і нерозуміння суті проблеми у, які не встигли поставити на нас хрест, рідних і близьких. Хвороба залежність і співзалежність з 1983 року визнана сімейної, але це лише частина правди. Проблема ця стосується всіх !!!
Вона руйнує націю зсередини, проникаючи в усі верстви населення, у вигляді ігрових автоматів, замаскованих під лотереї, синтетичних наркотиків, що продаються як в Шоклі і інститутах, так і будь зустрічному через мережу інтернет, з рекламою навіть на парканах, і алкоголь, який вже став національним надбанням. А адже це прихована війна! На ній не стріляють, і не виносять поранених. На ній навпаки, заробляють мільярди, а постраждалих скидають за борт, прирікаючи на постійну гонитву за кайфом і не даючи можливості вижити. Коли життя людини потрапляє під вплив наркотику, він вже її не контролює, але стійко тішить себе ілюзіями самодостатка, приносячи біль собі і оточуючим. Хвороба, розвивається повільно і непомітно і без впливу рідних і близьких залежного врятувати від саморуйнування малоймовірно. Так що проблему можна вирішити лише спільними зусиллями і тільки з досвіду колишніх залежних, які за допомогою 12-ти крокової програми знайшли силу і впевненість у завтрашньому дні.
Хлопці залишилися задоволені, поєднували приємне з корисним. Роздавали агітаційні буклети і плюс ще й відпочивали. Хлопці переодягалися в лицарів, відвідували виставку собак, спостерігали наживо, як знімався серіал, і гуляли по веселому і цікавого парку ВДНХ.

Щастя – жити, любити, творити без дурману,
Щастя це говорити без обману,
У неоголошену війну молоді,
Образливо подвійно гинути теж,
Молодь – надії світло
для народу
Життя майбутньої світанок всього роду.
З мінних стежок порожніх утіх пекельної смерті,
Сам іди, рятуючи всіх, з круговерті.
Ну а якщо раптом зачеплений ти осколком,
Ми тобі дамо раду,
З почуттям, з толком,
Приходь, проси, пиши
Ми відповімо,
Адже бажаємо від душі
Вижити з цим.
Щастя жити любити творити без дурману,
щастя це говорити без обману.
Над Україною – експеримент,
Вживати може, а може бути – немає
Нас вбивають не тільки в АТО
Нас геноциду разів більше так в сто.
Мирними буднями змістом житухи,
Пивом, наркотиком, модою порнухи,
Правом безправ’я, зарплатою жебраків,
Шоу екранів, отрутою їжі,
При беззаконні – гнітом законів
Гетто тотальності кодо-загонів
Ми – полігон випробування ліків,
Ми – біомаса без Божого Царства,
Здурів народ якось стадно,
І не соромно нам, і не прикро
Скиньте нав’язливою брехні павутини,
І не здавайтеся ворогам України.

(С) Анонімний Анонимус

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту