День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі

Патріотична лінійка

Другий день табору традиційно розпочався з патріотичної лінійки («ДЕНЬ ПАТРІОТИЗМУ НА 11-МУ АНТИНАРКОТИЧНОМУ СПОРТИВНО-ТЕРАПЕВТИЧНОМУ ТАБОРІ» та колективного виконання гімну України.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі

Перед початком церемонії з вітальним словом до глядачів звернулися представники влади нашої країни – заступник міністра МВС України – Олександр Генріхович Гогілашвілі та начальник Департамента Протидії Наркозлочинності – Федченко Сергій Васильович. Вони від імені керівництва країни побажали успіхів та сил всім організаторам та учасникам табору у цій непростій боротьбі за здоров’я та тверезість нації. Далі у залі залунала мелодія гімну Україну, під час якої кожен присутній почав підспівувати, а в очах заблискали сльози щирої любові до своєї країни.

Щоб ще більше запалити молоді серця, для глядачів заспівала українська відома виконавиця з чудовим голосом та чарівною зовнішністю – Божена Дар.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 2

Духовність, талант та відвага

Група духовності та віри

Духовний розвиток особистості є вкрай важливим для залежної людини, адже, як би не намагалися допомогти залежному лікарі, батьки та психологи, та, якщо в її серці не поселиться Бог – то, на жаль, усі ці намагання будуть безуспішними. Розуміючи це, ми робимо великий акцент саме на духовно-моральному розвитку одужуючих залежних людей. Сьогодні до учасників табору приїхала дуже світла людина, церковний служитель та духовний наставник – отець Олексій. Протягом групи підіймалися важливі та життєві питання моралі, духовності та життєвого вибору.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 3

Ковток натхнення від зірки

Далі на молодь очікувала захоплююча зустріч з відомим професійним українським мандрівником, спортсменом, фотографом, кінооператором, керівнику команди екстремалів, хореографом, екологом, експертом зі східних єдиноборств та консультанту по здоровому способу життя – Володимиром Івановичем Вукстою, також відомим як Голтіс.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 4

Спілкування з кумиром мільйонів сильно надихнуло хлопців та дівчат. Спікер розповідав про ті труднощі, які виникали у нього самого на його нелегкому шляху, а також про те, яку нагороду підготувало життя тим, хто стійко та непохитно йде по обраному шляху, незважаючи на вітри та бурі. Голтіс – це приклад людини, яка не просто живе тверезим та здоровим життям, а й в повній мірі насолоджується ним («РЕКОМЕНДАЦІЇ ТВЕРЕЗОСТІ»)

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 5

Творчість – найкращі ліки

Продовжився день захоплюючою групою з арт-терапії. Цей м’який та дієвий метод роботи з залежними (та не тільки) людьми вже давно зарекомендував себе у всьому світі, демонструючи неймовірні результати («АРТ-ТЕРАПІЯ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛЕЖНИХ»)

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 6

Люди, які займаються творчістю, не тільки стають більш спокійними та врівноваженими; вони знову віднаходить смисл життя, втрачений ентузіазм та сили досягати нових вершин та наповнювати свої життя ще більшим позитивом. На цей раз учасникам групи було запропоновано зобразити свої страх, щоб шляхом їх аналізу та візуалізації позбутися їх. Це доволі непросте завдання для залежних людей, адже їхні страхи у вигляді наркотиків чи алкоголю ще багато років вже тверезого життя навідуються до думок та снів. Та незважаючи на це, одужуючі виконали завдання на «відмінно», після чого, як самі зізнаються, дійсно відчули полегшення та свободу.

Вечір творчості та сміху

Увечері на гостей та учасників табору традиційно чекав незабутній вечір, сповнений сміхом, музикою та радістю. Команди від регіонів України та закордонних філіалів Міжнародної Антинаркотичної Асоціації виконували веселі гумористичні номери КВК, змушуючи зал просто вмирати зо сміху.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 7

Як відомо, сміх продовжує життя людини та заряджає позитивом, а це саме те, що, як повітря, потрібно залежній людині («Сміх по рецепту і без»). Для глядачів виступали команди з Києву, Житомиру, Львову, Дніпра та інших міст нашої країни. Цього вечора хлопці та дівчата показали дійсно високий рівень дотепності, інтелектуального гумору та акторського мистецтва. Ці емоції були дійсно життєвими та торкалися самого серця глядача саме по тій причині, що виступаючі без сорому та скромності жартували самі над собою, точніше – над тими «самими собою», якими вони були у період вживання психоактивних речовин.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 8

Це був, як завжди, яскравий та творчий концерт, організований самими співробітниками Центру Здорової Молоді, одужуючими хлопцями та дівчатами, а також нашими старими зірковими друзями. Так завершився другий день 13-го зимового Антинаркотичного спортивно-терапевтичного табору.

День патріотизму та натхнення на 13-му Антинаркотичному таборі 9

Залишайтеся з нами та будьте в курсі!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту