Дитяча наркоманія: як врятувати свою сім’ю

Якщо ще в нашому дитинстві про наркотики ніхто і не чув, то зараз що ні день – то нові, ще страшніші види психоактивних речовин. Але навіть це – не найстрашніше. Набагато більше лякає те, як знизився середній вік наркозалежних. Спочатку ряди дорослих наркоманів поповнили підлітки, а тепер до них приєдналися навіть діти. Чого нам далі очікувати …

Дитяча наркоманія: як врятувати свою сім'ю

12 грудня “швидка допомога” забрала 16-річного хлопця з гуртожитку Вищого професійного училища №17, якому в цей же день о 19: 30 стало погано.

Його привезли в 6-у міську лікарню, де протягом декількох годин лікарі робили все можливе, щоб врятувати життя підлітку, але на жаль … За попередніми висновками мед експертів, хлопчик помер в результаті отруєння наркотиками. В даний момент співробітники поліції з’ясовують всі обставини трагічної події.

На жаль, такі новини стали сумними реаліями нашого часу. Через появу на наркоринку нових видів іноземних синтетичних наркотиків, придбання і вживання психоактивних речовин стало куди більш доступним, ніж коли-небудь: як з фінансової точки зору, так і в плані пошуку і придбання товару; що вже говорити про асортимент продукції …

Ви шоковані і розгублені? Що робити? Куди бігти за допомогою?

Зробіть глибокий видих. Будь-яку біду завжди легше запобігти, ніж виправити її наслідки.

Запрошуємо Вас відвідати ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ, яка буде проходити в середу, 19-го грудня в медіа-центрі “інформація До”, за адресою: БЦ “Arena City”, вулиця Басейна, 2а. В якості запрошених експертів виступатимуть співробітники Міжнародної Громадської Організації “Центр Здорової Молоді” та представники Ювенальной превенції Києво-Святошинського райвідділу.

Спікери розглядатимуть таку важливу проблему, як вживання психоактивних речовин у дітей та підлітків. Вони проінформують про небезпечні реаліях, з якими стикаються наші діти; розкажуть, як зрозуміти, що дитина вже в проблемі; опишуть основні прояви вживання; але найважливішим є те, що фахівці нададуть консультацію щодо методів і шляхів подолання хімічної залежності.

Якщо у Вас немає можливості відвідати захід особисто – Ви зможете переглянути прямий ефір прес-конференції в Інтернеті, або ж подивитися захід у записі.

Проінформованість може врятувати Вашу дитину!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту