Конференція з наркополітики та завершення Антинаркотичного табору

Рада центрів надання допомоги залежним для кращого майбутнього

Антинаркотичний табір завершився визначною подією – проведенням всеукраїнської конференції з наркополітики. На відміну від першої такої конференції, до якої долучилися лише представники центрів надання допомоги залежним, ця конференція проходила вже геть на іншому рівні, адже передбачала участь органів державної влади, зокрема – Управління реалізації державної політики у сфері протидії наркозлочинності від Міністерства Внутрішніх Справ України.

Конференція з наркополітики

Участь у формуванні наркополітики («КОНФЕРЕНЦІЯ З НАРКОПОЛІТИКИ: ПОДІЇ ТА ПІДСУМКИ») є важливим аспектом діяльності асоціації, адже ми прагнемо створити в нашій країні комфортну та безпечну атмосферу, за якої наші діти не ставали б жертвами неконтрольованої реклами наркотичних препаратів («ДИТЯЧА НАРКОМАНІЯ: ЯК ВРЯТУВАТИ СВОЮ СІМ’Ю»), а боротьба з наркоділками була б дійсно ефективною та дієвою. Саме тому ми організовуємо подібні кругом столи з однією єдиною метою – консолідувати усіх учасників, які задіяні у процесі подоланні наркотизаціі населення та допомоги тим, у кого вже виникли проблеми з наркотиками, для того, щоб разом, спільними зусиллями вирішувати гострі професійні питання та врешті-решт покращити профілактику наркоманії та зробити процедуру допомоги наркозалежним більш ефективною.

Конференція з наркополітики 2

За підсумками конференції було досягнуто ряд стратегічно важливих домовленостей, які є тим самим офіційним майданчиком для подальших дій вже партнерських організацій.

Конференція з наркополітики 3

Фінали спортивних змагань

Так як сьогодні був завершальний день табору, цього дня відбулися фінали з різних видів спорту, таких як перетягування канату та футбол. Ці змагання є дуже важливими для залежних, адже всі команди приклали чималих зусиль для того, щоб здобути перемогу та привезти до свого регіону золотий кубок.

Конференція з наркополітики 4

Такі, здавалося б, малі перемоги є вкрай важливими досягненнями для одужуючих від залежності хлопців та дівчат, адже саме у таких перемогах, в першу чергу – над собою, формується характер їх нової незалежної особистості («ПРИЧИНИ ТА НАСЛІДКИ ВЖИВАННЯ ПСИХОАКТИВНИХ РЕЧОВИН: ЕМОЦІЙНА СФЕРА»).

Конференція з наркополітики 5

Візит зірки від «Кварталу 95»

Ще одним яскравим подарунком для учасників та гостей табору став візит зіркового гостя, автора студії «Квартал 95» – Сергія Жидкова. Він приїхав до одужуючих хлопців та дівчат не тільки з метою розповісти їм декілька жартів та гумористичних історій, а й для того, щоб надихнути їх на подальші перемоги у нелегкій боротьбі та кропіткій роботі над самими собою. Група, як завжди, пройшла в теплій та дружній атмосфері, сповненій щирості та доброти.

Конференція з наркополітики 6

Як зізнаються самі одужуючі від залежності хлопці та дівчата, спілкування з такими успішними особистостями, які власними руками побудували свою кар’єру та щасливе, надихає їх набагато більше за будь-які книжки та повчальні лекції. А натхнення та мотивація відіграють неймовірно важливу роль в процесі одужання залежної людини.

Прощальний концерт

Увечері на гостей та учасників табору, як завжди, чекав концерт музики, гумору та творчості. Але цього дня цей концерт вже був прощальним. Розпочався він з виступу музичної групи «G-Art», які, як завжди запалили увесь зал своїми унікальними, колоритними та запальними піснями та музикою. Народні артисти України виконали свою найвідомішу композицію «Все по цимбалам», яка змушувала підтанцьовувати увесь зал без сорому та остраху.

Конференція з наркополітики 7

Після цього на сцену вийшов хлопець з міста Львова, який запалив зал талановитим репом. Далі гостей розважав відомий комік, артист та колишній учасник студії «Квартал 95» – Юрій Великий, який увесь вечір розважав публіку смішними пародіями на українських політичних діячів та навіть показав на завершенні свій творчий гумористичний номер. Далі глядачів радував своїм виступом колектив «Зелено», який виконав ліричну та у той час дуже веселу пісню про шубу.

Конференція з наркополітики 8

Далі на сцену вийшов вже відомий співак реп-жанру, якого вже дуже чекав увесь зал та радо йому підспівував. Далі програма продовжилася виступом чарівної жінки, члена громадської спілки «МАА‘мки», яка подякувала асоціації та, зокрема, керівництву Центру Здорової Молоді, за те, що врятували її сина від страшного ворога залежності. Після цього керівник Міжнародної Антинаркотичної Асоціації – Ігор Щеглов викликав на сцену відомого спортсмена, професійного українського боксера – Романа Головащенко, який кожного ранку запалював учасників табору веселою та енергійною зарядкою, щоб подякувати йому за його працю та ентузіазм та подарувати пам’ятний подарунок у знак шани та глибокої вдячності. 

Конференція з наркополітики 9

Далі відбулася церемонія нагородження співробітників асоціації, які мали особливі досягнення у нашій спільній справі. По завершенні церемонії до глядачів вийшов відомий український співак та старий друг асоціації – Едуард Діля Приступа. На завершені вечору, аби виконати ліричну та чуттєву пісню, вийшов вихованець Центру Здорової Молоді та Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, професійний музикант та співак, людина, яка сама у свій час подужала хворобу залежності – Максим Козаченко.

Конференція з наркополітики 10

Так пройшов 13-й зимовий Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір. Він не тільки посприяв вирішенню ряду важливих професійних проблем та підвищенню рівня обізненності самих залежних про свою хворобу («КВИТОК У МАЙБУТНЄ ДЛЯ ЗАЛЕЖНИХ»), а й подарував безліч емоцій, яскравих вражень, нових цікавих знайомств, теплих спогадів та величезну порцію мотивації, якої вистачить одужуючим ще на багато-багато років.

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА ЗАЛИШАЙТЕСЯ З НАМИ!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту