Круглий стіл у Вінниці

Круглый стол в Виннице

Сьогодні в м.Вінниця в прес-центрі Вінницької торгово-промислової палати, відбувся круглий стіл.

Темою даного заходу стало обговорення “насильства в сім’ї на тлі алкоголізму”.

Збори було ініційовано Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО “прогресивний жінки“.

В якості експертів були запрошені співробітники відділу профілактики ГО “Міжнародна Антинаркотична Асоціація” Вінниця.

Представники органів влади міста, представники громадських організацій надають правову юридичний супровід подібних звернень постраждалих громадян.

На засідання била запрошена преставітельніца сім’ї, яка страждає від подібного насильства.

Обговорювалося недосконалість законодавчих моментів перешкоджають розрешенію подібних життєвих обставин.

Присутнім було продемонстровано відеоролик про діяльність організації. Запропоновано допомогу страждає сім’ї у вигляді психологічної підтримки на групах взаємодопомоги для родичів залежних, а також допомогу в створенні клімату в сім’ї, що сприяє напрямку “тирана” на обстеження з подальшим лікуванням і реабілітацією.

Підвищений інтерес і отримання індивідуальних консультацій після засідання, дають підстави для подалі го співробітництва як з владою міста так і з різними організаціями так чи інакше перетинаються з подібними негативним явищами в суспільстві.

Сьогодні в м.Вінниця в прес-центрі Вінницької торгово-промислової палати, відбувся круглий стіл. Темою даного заходу стало обговорення “насильства в сім’ї на тлі алкоголізму”.   Ініціювали збори Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО “прогресивний жінки” .Як експертів були запрошені співробітники відділу профілактики ГО “Міжнародна Антинаркотична Асоціація” Вінніца.Представітелі органів влади міста , представники громадських організацій надають правову юридичний супровід подібних звернень постраждалих громадян. На засідання запросили преставітельніцу сім’ї, яка страждає від подібного насильства. Було обговорено недосконалість законодавчих моментів перешкоджають розрешенію подібних життєвих обставин. Присутнім було продемонстровано відеоролик про діяльність організаціі.Предложена допомогу страждає сім’ї у вигляді психологічної підтримки на групах взаємодопомоги для родичів залежних, а також допомогу в створенні клімату в сім’ї, що сприяє напрямку “тирана” на обстеження з подалі лікуванням і реабілітацією. Підвищений інтерес і отримання індивідуальних консультацій після засідання, дають підстави для подалі го співробітництва як з владою міста так і з різними організаціями так чи інакше перетинаються з подібними негативним явищами в суспільстві.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту