Ксанакс: чим небезпечний новий наркотик?

m-image-13-1

Курильні суміші, “сіль” і спайс відходять у минуле, звільняючи місце новому наркотику – Ксанакс. Що таке ксанакс (xanax), і чим же він такий небезпечний? Про нові ризики і виклики повинні знати все, адже ажіотаж навколо препарату, на жаль, зростає з кожним днем. І найголовніше – наркотик стає все більш популярним серед молоді.

До залежності призводить безконтрольний прийом наркотику, адже в медицині ксанакс з діючою речовиною алпразоламом (alprazolam) використовується для лікування панічних розладів, социофобии і тривожних неврозів. Причому препарат відмінно справляється з поставленими завданнями. Беручи препарат за призначенням лікаря, пацієнти з проблемами панічних атак і неврозів в результаті залишаються задоволені результатами. Після прийому ксанекса (ксанокса) практично моментально зникає почуття страху або тривоги, знімається напруга і людина розслабляється. Але так чи безпечний алпразолам, відгуки про який свідчать про зворотний ефект

В першу чергу, ксанакс – це похідне бензодіазепіну середньої тривалості впливу, а все транквілізатори цього ряду викликають складний абстинентний синдром, перевершуючи в деяких випадках навіть героїн. Ось чому довго вживаючи ксанакс, наркомани можуть зіткнутися з сильною ламкою. Але найстрашніше, що хворий не в силах відмовитися від наркотику, адже без нього він не зможе “повноцінно” жити.

Як формується наркотична залежність від Ксанакс?

Безсумнівно, людям страждаючим від депресій, неврозів та інших захворювань потрібен ксанакс, але лише за призначенням лікаря, який бере до уваги фізичний і психологічний стан людини. У всіх інших випадках ксанакс тріп – це наркотик, який може привести до серйозних наслідків після його вживання (аж до летального результату).

Навіть тим, хто вважає за краще xanax купити в “мирних” цілях, все ж слід серйозно задуматися, так як залежність від препарату виникає досить швидко. Після прийому засіб практично моментально всмоктується в кров і блискавично поширюється по всіх тканинах організму. Далі наркотик поглинається мозком, відповідно, відразу впливаючи на центральну нервову систему (центральну нервову систему), знижуючи при цьому її активність і викликаючи різку ейфорію. Тобто від Ксанакс наркотичний ефект проявляється навіть після нетривалого прийому, а постійне фізичне і розумове розслаблення призводить до того, що людина стає остаточно залежним від препарату.

Звичайно, ксанакс купити в Києві непросто, адже відпускати препарат в аптеках дозволяється тільки за рецептом лікаря. Але, на жаль, в реальності купити алпразолам в Києві за доступною ціною при бажанні зможе навіть підліток.

Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Ефективне лікування залежності від Ксанакс в клініці "ЦЗМ"

    Незважаючи на те, що на ксанакс (xanax, занекс) ціна в Україні може бути істотно вище його реальної вартості (а в деяких випадках навіть перевищувати ціну багатьох інших наркотичних речовин), це не зупиняє наркозалежних людей.

    Все частіше вони починають вживати саме цей небезпечний препарат з великою кількістю побічних дій:

    • страх і тривожні стани;
    • проблеми зі сном і повна безсоння;
    • суїцидальні думки;
    • зміна голосу;
    • біль у всьому тілі і органах.

    Причому перераховані побічні ефекти не завжди можуть пройти навіть після закінчення прийому Ксанакс. Ось чому при виникненні будь-якої зміни стану здоров’я необхідно негайно звертатися до фахівців за консультацією.

    Наркологічна клініка “Центр здорової молоді” гарантує ефективне лікування від наркологічної залежності на будь-якій стадії. У клініці працюють досвідчені і кваліфіковані психологи, а також психіатри і лікарі вузького профілю, які спеціалізуються на проблемах наркозалежних людей. Звертаючись в “ЦЗМ Україна” людина може розраховувати на анонімне лікування і ефективну допомогу на психоемоційному та фізичному рівнях. Головним завданням фахівців клініки є створення комфортних умов для пацієнтів, запуск процесів детоксикації організму і застосування дієвих методів в боротьбі з недугою.

    Змініть своє життя – записуйтеся на консультацію до фахівців центру!

    Ліцензії та сертифікати

    Наші Ліцензії

    Школа консультантів з хімічної залежності
    Лист
    Свідоцтво
    Лист підтримки
    Сертифікат
    Опанасенко Людмила – сертифікат лікаря-спеціаліста
    Сертифікат Опанасенко Людмили
    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту