Продавці смерті у погонах

У наш важкий час найважче – залишитися людиною. Час, коли проїзд у маршрутці коштує, як колись путівка на море; а, дивлячись на ціни в продуктових магазинах, взагалі зникає апетит; коли ті, хто продають наркотики дітям, їздять на дорогих автомобілях, а ті, хто навчають цих дітей в школах, голодують та мерзнуть у старих комірках — так легко втратити себе. Людиною, як і будь-якою іншою живою істотою керує інстинкт до самозбереження. Та, на відміну від тварини, людина має моральні принципи та духовні цінності.

Продавці смерті у погонах

Якими рисами Ви наділили б ідеального правоохоронця? Чесність, відданість, порядність, сумлінність та відповідальність. Що ж відбувається насправді? Ті, хто мають захищати, тільки шкодять, переслідуючи свої егоїстичні корисні інтереси. У наш час з’явилася солодка та приваблива альтернатива кропіткій виснажливій праці з шести до шести. Це – торгівля наркотиками. Правоохоронці теж люди і так само піддаються спокусі, як і інші грішники.

За повідомленням офіційних представників ДУ МВС Росії в Ростовській області було звільнено та звинувачено кілька співробітників Ленінського району відділу поліції в Ростові-на-Дону. В приміщенні відділу було знайдено велику партію наркотиків. Факт правопорушення виявили та становили співробітники оперативно-розшукової частини СБ ДУ МВС Росії. До дисциплінарної відповідальності були залучені, як співробітники поліції, так і їх керівники.

Продавці смерті у погонах

Це вже не перший випадок. Раніше за фактом виявлення великої партії наркотиків (10 кілограм) та вагів для розфасовки в Ленінському районі Ростова-на-Дону було звільнено співробітників та керівників відділу з контролю за наркотиками (ОКОН).

Звільнення — так виглядає найвища ступінь покарання, яку можуть нести правоохоронці, що продали свою честь та мораль за «швидкі гроші»; так наші «сусіди» дякують тим, хто продає смерть у школах дітям та підліткам.

Чи згодні Ви з такою мірою покарання для продажних наркоторговців у погонах? Не залишайтеся байдужими — Ваша думка важлива!

Продавці смерті у погонах

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту