Профілактична акція в Хрещатому парку

Профілактична акція в Хрещатому парку

22 квітня, в мальовничому Хрещатому парку біля арки Дружби народів, незважаючи на дощ і холодний вітер, було світло і тепло від усмішок. Весняний святковий настрій у гостей і жителів Києва був завдяки Kiev Open Smile Fest за підтримки міністерства молоді та спорту і “Ліга Життя”. Різні організації, спільноти і колективи зібралися на невеличкий фестиваль, який пропагує здоровий спосіб життя і гарний настрій без психоактивних речовин. Адже життя прекрасне сама по собі.

«Центр Здорової Молоді» взяв активну участь в цьому заході. Свою програму представив творчий колектив «Art-Cinema». Особливою подією стала участь у виступі залежних, які знаходяться на реабілітації і ресоціалізації. Творчість дуже добре впливає на відновлення особистості при лікуванні наркотичної та алкогольної залежності. Волонтери відділу профілактики консультували бажаючих з питань проблем, пов’язаних з наркоманією, алкоголізмом та ігроманією і роздавали друковану продукцію з інформацією про наслідки вживання наркотичних речовин, про ризики захворювання ВІЛ-інфекцію, гепатит, туберкульоз.

І якщо хоч одна людина прислухається до порад, і не стане експериментувати з психо-активними речовинами, значить наші зусилля не були марними.

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту