Сміх по рецепту і без

За останнє десятиліття людство зробило значні кроки у своєму розвитку майже у всіх галузях. Ми винайшли ліки майже від усіх хвороб, зробили відкриття в галузі психологічних знань та психіатрії. Зробили все, щоб покращити життя сучасної людини. Але що ж відбувається насправді?

Сміх по рецепту і без

Щодня на вулицях ринку з’являються нові ще більш небезпечні види наркотиків, все більше люди страждають від депресій, панічних атак та інших психічних розладів; чисельність хворих на ВІЧ/СНІД і гепатит не тільки зростає, але й молодшає середній вік хвороби.

Лише подивіться навколо себе! Люди вічно кудись біжать, спізнюється, сваряться . Все більше часу на роботі та у пробках — все менше часу з родиною для себе. Щось болить — таблетка, одиноко – алкоголь, сумно — наркотик. Все просто!

Сміх по рецепту і без

А пам‘ятаєте, як колись бабуся лікувала Вас народними методами, як замість таблеток та психіатрів зарядка та веселі історії у колі друзів були Вам панацеєю від усіх бід. Мабуть у житті кожної людини знайдеться не один випадок, коли відчуваючи якусь боль, чи, перебуваючи у поганому настрої, Ви потрапляли до веселої компанії, чи дивилися якусь комедійну передачу, чи фільм, та самі не помічали, як Ваш фізичний та психічно-емоційний стан змінювався на очах.

Сміх по рецепту і без

Сьогодні альтернативна медицина займається вивченням впливу сміху на фізичне та психічне здоров’я людини:

  1. По-перше, в процесі сміху укріплюється імунітет і пригнічується вироблення гормонів стресу.
  2. По-друге, підвищується рівень ендорфінів (гормонів щастя) в крові.
  3. По-третє, виробляється гормони, які мають позитивний вплив на роботу серцево — судинної системи, дихання та травлення, а також захищають організм від виникнення пухлин.
  4. По-четверте, в процесі сміху знижується рівень цукру в крові.
  5. В процесі сміху знімаються тілесні та емоційні зажими.
  6. Окрім цього, в процесі сміху відбувається активна стимуляція м’язової системи, змінюється тип дихання, відбувається масаж внутрішніх органів, покращується кровообіг.
  7. Сьоме і найголовніше — зникають фізична та психічна втома та напруга.
Сміх по рецепту і без

Здавалося б, це прості рекомендації та поради, але більшість з нас вкрай рідко їх притримуються. Лише згадайте коли Ви в останнє дивилися смішну комедію, чи ходили на юмористичне шоу?!

А от співробітники Міжнародної Громадської Організації «Центр Здорової Молоді» постійно відвідують різноманітні комічні шоу та стенд-апи. Більш того — вони запрошують своїх клієнтів, які лікуються від проблем залежності, щоб вони побачили яким веселим та яскравим може бути тверезе життя.

Сміх по рецепту і без

Вчора, 23-го листопада о 18:00 у будівлі Національного Університету харчових технологій (НУХТ), в місті Києві, відбувся фінал студентської ліги сміху – 2018. Це була подія небаченого масштабу. Глядачів смішили та розважали 17 найкращих команд Києва, 12 зіркових тренери: зірки телевізійної ліги сміху, шоу-бізнесу, телеведучі та актори.

Як співробітники, так і одужуючі залежні люди, залишилися більш ніж задоволені юмористичним заходом.

Сміх по рецепту і без

За їх словами, вони нібито повернулися у студентську пору, коли життя було яскраве та легке; коли здавалося, що весь світ відкритий; коли не було ані проблем, ані обов’язків.

Сміх — це чудовий засіб для профілактики будь-яких хвороб: як суто фізичних, так і психічних, починаючи від депресії, та закінчуючи залежностями. Адже усі хвороби починаються з нашого негативного мислення. Сміх знищує будь-які погані почуття та шкідливі емоції, руйнуючи таким чином і наслідки таких станів. Тому, смійтеся на здоров’я!

Сміх по рецепту і без

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту