Відбувся семінар-нарада в управлінні ДПтС України в Житомирській області

Відбувся семінар-нарада працівників територіальних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції

В управлінні ДПтС України в Житомирській області відбувся семінар-нарада працівників територіальних підрозділів АПР з представниками громадських організацій та Житомирської ОДА

27 квітня 2016 в управлінні ДПтС України в Житомирській області відбувся семінар-нарада працівників територіальних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції з представниками громадських організацій, духовенства та Житомирської обласної державної адміністрації.

Мета заходу – підвищення професійної компетенції та вдосконалення взаємодії кримінально-виконавчої інспекції з суб’єктами соціального патронажу під час виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Начальник сектора АПР управління підполковник внутрішньої служби Тетяна Мазуревіч поінформувала присутніх про стан взаємодії підрозділів кримінально-виконавчої інспекції з центрами соціальних служб, представниками громадських і благодійних організаціорганізацій.

Семинар-совещание работников территориальных подразделений уголовно-исполнительной инспекции

Позитивним досвідом роботи, досягненнями та пропозиціями щодо подальшої співпраці з кримінально-виконавчою інспекцією поділилися завідувач сектору профілактичної роботи, установ соціального захисту дітей служби у справах дітей Житомирської ОДА Алла Добровінський, провідний спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ОДА Людмила Парфенюк, представник ГО «Центр Здорової Молоді» в складі “Міжнародної антинаркотичної Асоціації” Сергій Каркавін, Олексій Савелюк.

Семинар-совещание работников территориальных подразделений уголовно-исполнительной инспекции

Результатом наради стало напрацювання конкретних спільних заходів на найближчий час, які дозволять, на думку її учасників, поліпшити соціальну роботу з подучетного АПР, в першу чергу з дітьми та молоддю.

Семинар-совещание работников территориальных подразделений уголовно-исполнительной инспекции
Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту