Закриття 10го Антинаркотичного спортивно-терапевтичного табору: підсумки та нагородження

Ось і підійшов останній день 10го зимового Антинаркотичного спортивно-терапевтичного табору, організованого Центром Здорової Молоді, який входить в Міжнародну Антинаркотичну Асоціацію.

Розпал спортивних пристрастей: визначення чемпіона

В цей день емоції й пристрасті просто вирували через край, так як були розіграні фінальні спортивні турніри, які визначили остаточного переможця цього зимового табору. З самого ранку стартував фінальний турнір з шахів та настільного тенісу. Трохи пізніше футбольне поле заповнилося юними (і не дуже) спортсменами, а також їхніми численними вболівальниками. У фінал вийшли дві команди: команда Львівського регіону та команда співробітників Центру Здорової Молоді. Звістно, що змагання з цього виду спорту носили особливий характер: покрите легким інеєм поле перетворювалося в обпалюючий пляжний пісок, а холодне зимове повітря наповнювалося теплом від криків групи підтримки.

Також були розіграні змагання з водного поло, веселих стартів і перетягування канатів.

Трохи пізніше до дітей вперше приїхав професійний боксер, який був тренером багатьох відомих у світі боксу спортсменів. Він ставив ударну техніку самому Ярославу Амосову. Зал просто був переповнений бажаючими отримати майстер-клас від зірки. Особливо це тренування зарядило і мотивувало тих хлопців, які планують, або ж просто мріють пов’язати своє життя зі спортом, або конкретно – з боксом.

Ближче до обіду був разігран фінальний інтелектуальний двобій з Актівіті, в якому взяли участь команди-переможці з трьох регіонів: Харків, Одеса і Львів.

По закінченню всіх турнірів втомлені, але все одно задоволені собою, хлопці чекали урочистого закриття зимового табору, а особливо його чекали переможці-так як саме на святковому вечорі відбудеться урочиста церемонія нагородження лауреатів спортивних змагань.

Закриття 10го Антинаркотичного спортивно-терапевтичного табору

Мотиваційні групи від зірок

Спорт спортом, але не варто забувати, що наш табір – спортивно-терапевтичний. Паралельно спортивному розвитку хлопцям було запропоновано відвідати мотиваційні групи, які проводили вже не психологи чи психотерапевти, а справжні зірки. Поспілкуватися з хлопцями на зимовий табір приїхав відомий актор, сценарист і телеведучий, виходець студії «Квартал 95»-Олександр Пікалов. Він приїхав не один, а з колегою і товаришем по життю, відомим телеведучий, шоу-меном, керівником авторської групи 95 кварталу «Брати Гагаріни», ведучим рубрики програми «ЧистоNEWS» на телеканалі «1+1», сценаристом, креативним директором «Gagarin Brothers agency» – Артемом Гагаріним. Хлопці були неймовірно здивовані появи зірок і спочатку дуже збентежилися, але вже незабаром вступили в активну бесіду з гостями, ставили запитання та отримували на них прямі і щирі відповіді.

Але і це не все! Також поспілкуватися і надихнути видужуючих від залежності хлопців приїхав лідер відомої української поп-групи, що виступала в жанрі «комедійного антигламурного попа», «DZIDZIO» – Михайло Хома. Тут навіть складно передати, якою була реакція хлопців на появу гостя. Не дивлячись на комічний сценічний образ, виконавець разом з хлопцями обговорював досить серьйозні життєві теми і розмірковував на глибокі філософські питання. Ця зустріч буквально запалила світло в очах учасників програми і додавала їм сил і мотивації для подальшої роботи над собою.

Закрытие 10го Антинаркотического спортивно-терапевтического лагеря

Урочисте закриття

Ось і підійшов час урочистого закриття. Не дивлячись на те, що кожен концерт цього табору був особливим, не схожим на інші, в ньому були спеціально запрошені гості, підготовлені номери-все ж саме від завершального вечора всі чекали чогось понад особливого))

Почався урочистий вечір з виступу вже відомого деяким хлопцям артиста і сценариста Олександра Пикало.Він побажав усім, хто сидів у залі і за кулісами, світу, сил, любові і побільше яскравих моментів. Першими виконавцями, які відкрили святковий вечір, були заслужені артисти України, переможці музичних конкурсів в 15 країнах світу – колектив G-ART. Наші вдячні глядачі відразу ж покинули свої місця і закружляли в божевільних танцях. Зоряні гості просто запалили не тільки сцену, а й весь зал, що послужило неперевершеним стартом нашого урочистого вечора.

Закрытие 10го Антинаркотического спортивно-терапевтического лагеря

Після цього на сцену вийшли місцеві, але не менш яскраві зірки, які вже стали кумирами і прикладом для багатьох хлопців, які ще тільки стали на шлях одужання.

Після яскравого і зворушливого виступу наших зірок, на сцені з’явився соліст колективу «DZIDZIO» – Михайло Хома. Як заявив сам виконавець, його до глибини душі вразило те, що відбувалося як на сцені, так і в залі, так як він далеко не часто бачив подібне і в професійному шоу-бізнесі. Але на цей раз він співав не сміхотливі пісеньки, а заспівав неймовірним оперним голосом. Вражені глядачі ще довго дивилися на нього з відкритими ротами. Такого, зізнатися, не очікував ніхто. Всі були шоковані красою і неймовірною силою голосу виконавця.

І ось, нарешті, ми підійшли до довгоочікуваної церемонії нагородження! Більшість медалей, а саме з таких видів спорту, як теніс, перетягування канатів, командне плавання і одиночне плавання забрав найбільший і найактивніший регіон Асоціації – Київ.

Закрытие 10го Антинаркотического спортивно-терапевтического лагеря

Перше призове місце в змаганнях з водного поло взяла команда з Дніпра. Переможцями з біатлону стали жителі міста Львова. Турнір з сучасного і популярному, але при цьому досить не просто виду спорту – крос-фіту завершився перемогою команди з Херсону. Багато хто вважає, що на цій команді було помазання, так як вона була благословенна самим батюшкою Дмитром, служителем Херсонської православної церкви, який за сумісництвом є майстром спорту міжнародного класу з боксу. Черкаська команда взяла золото з гирьового спорту та веселих стартів. Переможцями в наймасштабнішому і найпопулярнішому виді спорту – футболі, стали львів’яни, які перемогли навіть команду співробітників, незважаючи на посилені тренування старших і роки, проведені у тверезості. Що ж -хороший старт для початку тверезого життя! Призером в шаховому турнірі став Ярмоленко Тарас, навіть президента Асоціації – Ігоря Олександровича Щеглова. Далі нагороджувалися переможці у квестовому турнірі і переможці КВН, якими стала команда з прекрасного і, як з’ясувалося, юморного міста Кропивницького. У змаганнях з нового, але неймовірно цікавого виду змагань – актівіті, перемогу знову здобуло, вже нагороджене сьогодні, місто Львів.

Закрытие 10го Антинаркотического спортивно-терапевтического лагеря

В кінці урочистого вечора на сцену вийшов співак і музикант Максим, який свого часу також звернувся до Організації за допомогою і завдяки цьому вже два роки він тверезий, щасливий і займається улюбленою справою. Вдячний випускник виконав вже всім добре знайомий і полюбився не офіційне гімн Організації під назвою «Свобода». Зал зірвався в оваціях. Було видно, як запалилися очі хлопців, як в них засіяла надія на те, що вони теж зможуть змінити своє життя, зможуть стати тими, якими завжди хотіли стати, зможуть знайти справжню, а не ілюзорну СВОБОДУ!

Після концерту хлопців чекала дискотека, яку багато хто з них чекав більш за все в таборі. Адже це була саме та можливість, де учасники табору мали нагоду завести нові знайомства, ближче пізнати один одного, та й просто відірватися від душі. Ще довго не замовкала гучна музика і веселі вигуки хлопців та дівчат, ще довго після дискотеки молоді люди спілкувалися і пили чай біля бару, і ще довго було чути емоційні розмови в калуарах, але вже ближче до ночі усі звуки вщухли і втомлені танцівники мирно розійшлися по своїх номерах.

Закрытие 10го Антинаркотического спортивно-терапевтического лагеря

***

Ось і підійшов кінця 10й Антинаркотичний спортивно-терапевтичний табір. Тиждень пролетів як мить, хоча, коли починаєш згадувати- розумієш, скільки ж усього неймовірного сталося за цей тиждень. Звичайно, кожен учасник табору запам’ятає зустрічі з зірками, яких раніше бачив тільки по телевізору і в журналах; багато хто запам’ятає спортивні змагання, особливо ті, хто став їхніми переможцями; іншим запам’ятається зустріч з родиною та рідними. Але навіть все це – не найголовніше. Найбільш важливе відкриття, яке повинен був отримати кожен учасник табору, знаходиться набагато глибше, на самому дні душі. Головною метою таких заходів завжди були і залишаються ті внутрішні інсайти, які відповідають на найважливіші питання залежної людини: хто я і ким я можу стати? Що я вмію і для чого я потрібен? Куди і з ким мені йти? І головне – хто мої друзі і де моя сім’я? Усі ми дуже сподіваємося і віримо, що багато учасників цього зимового табору отримали відповіді саме на ці питання.

Тверезість дарує щастя і мир у душі! Цінуйте її!

ТВЕРЕЗІСТЬ – ВИБІР СИЛЬНИХ!

#CZM#ХимическаяЗависимость#ЛечениеЗависимости#ЛечениеАлкоголизма #ЛечениеНаркомании#ЛечениеИгромании#Наркомания #Алкоголизм #Игромания#Реабилитация #rehabilitation#rehab #РеабилитацияНаркозависимых#РеабилитационныйЦентр#ГорячаяЛиния

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту