Моделі, які потрапили в наркотичну залежність

моделі і наркотики

Професія моделі є однією з найбільш популярних і високооплачуваних станом на сьогодні. На перший погляд, це так легко: ходити по подіуму в красивих нарядах від відомих брендів і брати участь в модних показах. Але насправді робота моделі далеко не проста. Дівчатам доводиться стежити за своїм раціоном, сидячи на дієтах. До того ж, численні покази, перельоти, постійна зміна місць, недосипання – це стрес для організму, який витримують далеко не всі. У бажанні втекти від проблем, моделі починають вживати наркотики. Багато хто навіть не підозрює, як бавлячись легкими наркотиками, поступово стають жертвою страшної залежності.

Наприклад, Джіа Марія Каранджи, вживаючи наркотики, втратила роботу, згодом захворіла на СНІД і померла за кілька місяців. Незабаром вийшов фільм про справжнє життя моделі. Головну роль у фільмі зіграла Анжеліна Джолі. Джаель Штраусс приймала наркотики шість років, її краса була втрачена безповоротно. Незважаючи на те, що близькі відвернулися від неї, Джаель поборола залежність, взявши участь у шоу «Доктор Філ». На піку своєї кар’єри Розі Хантінгтон – Уайтлі кинула модельний бізнес. Дівчина була помічена журналістами під час прийому наркотиків. З Розі розірвали контракти, незважаючи на хорошу репутацію і королівське походження дівчини. Скандальна модель Наомі Кембелл судилася з виданням за наклеп. За словами журналістів, Наомі була в клубі анонімних наркоманів. Модель спростовувала інформацію, хоча не заперечувала свою пристрасть до наркотиків. Не менш відома радянська манекенниця Регіна Збарська вживала антидепресанти в великих кількостях. Зради чоловіка, крах кар’єри спонукали дівчину звести рахунки з життям. Модель померла від передозування. Модель Playboy Ніколь Сміт постійно була замішана в скандалах на підставі наркотиків. Так і не подолавши залежність, модель померла від передозування. А ось Кейт Мосс одна з тих небагатьох, кому все-таки вдалося впоратися з хворобою і повернутися на подіум, завдяки підтримці близьких і кваліфікованій допомозі.

Навіть маючи хороший фінансовий дохід, великі можливості, зв’язки, жертви залежності не можуть самостійно впоратися. Найчастіше вони помирають від СНІДу або закінчують життя суїцидом. Щоб запобігти такому фіналу, важливо вчасно надати допомогу та психологічну підтримку залежній людині. Адже не тільки моделі, а й звичайні жінки в сучасному світі схильні до цього недугу.

Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту