Медичний супровід 24/7 в ЦЗМ Україна

цзм україна

Необхідність лікування різних видів залежності в клініці зумовлена низкою вагомих причин. Серед них постійний медичний контроль, змога задіяти всі доступні методи лікування, обладнання, а також створення для пацієнта такого простору, де він не зможе спілкуватися зі своїми “друзями по нещастю”, отримувати через них або самостійно алкоголь чи наркотики. У Центрі здорової молоді Україна всі співробітники зацікавлені в одужанні кожного пацієнта, тому що наша команда об’єднала не просто професіоналів своєї справи, а насамперед небайдужих до чужого горя людей.

Як це відбувається в ЦЗМ

Під час реабілітації в нашому Центрі пацієнти в будь-який момент можуть отримати допомогу і відповіді на свої запитання. У стаціонарі завжди є, до кого звернутися, оскільки наші медики чергують цілодобово.

Дружня атмосфера підтримки дійсно творить дива. За роки своєї роботи ми бачили безліч історій, коли щире спілкування, доброзичливість з боку персоналу ставали тим самим ключем до найбільш відсторонених, замкнутих у собі пацієнтів. Тому в пріоритеті нашої роботи не тільки рівень медичних процедур, а й підтримання особливої атмосфери, що сприяє одужанню, розкриттю особистості, невимушеному спілкуванню, а отже, і поліпшенню життя людей, які звернулися до нас.

Медичний супровід у ЦЗМ Україна
Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Відгуки про медпрацівників центру

    Проходив реабілітацію від наркоманії в ЦЗМ. Хочу сказати, що вперше бачив таких людей, які щиро хотіли допомогти. Будь-яке питання вирішувалося дуже швидко. А їх багато, особливо на початку. Тож не соромтеся запитувати, вам обов’язково допоможуть!

    Антон

    Знаю по собі, що лікуватися від алкоголізму важко. Здається, що ніхто не розуміє, як тобі важко, і фізично, і морально. Хочу сказати “дякую” медперсоналу ЦЗМ за терпіння. Я взагалі не очікував, що чужі люди будуть так підтримувати. Це дуже допомагає. Дякую їм за це.

    Ілля

    допомога наркозалежним у ЦЗМ Україна
    Ліцензії та сертифікати

    Наші Ліцензії

    Школа консультантів з хімічної залежності
    Лист
    Свідоцтво
    Лист підтримки
    Сертифікат
    Опанасенко Людмила – сертифікат лікаря-спеціаліста
    Сертифікат Опанасенко Людмили
    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту