Батьківський день та хрещенське купання на Антинаркотичному таборі

Подолання співзалежності

У попередніх статтях ми вже дуже багато розповідали про хворобу, на яку хворіють родичі залежної людини («РОЛЬ БАТЬКІВ ТА РОДИЧІВ В ПРОЦЕСІ ОДУЖАННЯ ЗАЛЕЖНОЇ ЛЮДИНИ»), стаючи у буквальному розумінні рабами її бажань, настрою та дій. Ім’я цієї хвороби – Співзалежність («ВІДКРИТИЙ СІМЕЙНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ЗІШТОВХНУЛИСЯ З ПРОБЛЕМАМИ ЗАЛЕЖНОСТІ»). Ми вже розповідали про те, як важко подолати цю хворобу, адже діти – це те єдине, що є найважливішим для кожної матері чи батька. Але сьогоднішній день показав, що це можливо!

Батьківський день та хрещенське купання

Батьківський день традиційно проводиться кожного табору та є найтеплішим та найсвітлішим з усіх днів, адже він сповнений чистими емоціями материнської любові та турботи, яка колись відіграла вирішальну роль у порятунку життя залежної людини. Найяскравіші емоції можно було спостерігати увечері на творчому концерті, коли на сцену вийшли ті самі «тяжкі діти», які колись добряче руйнували життя своїх батьків та створювали купу проблем, та від щирого серця та з великою любов’ю подякували своїм матерям за той титанічний труд, який вони здійснили у порятунку своїх синів.

Спорт по рецепту і без

Окрім ліричних емоцій та душевного спілкування, ми також не забуваємо про спорт, адже, як кажуть: «в здоровому тілі – здоровий дух!». Сьогоднішній день розпочався з веселих стартів, які добряче зарядили усіх учасників позитивом та веселим настроєм. Також сьогодні пройшов чемпіонат з настільного тенісу та шахів.

Батьківський день та хрещенське купання 2

Спорт займає одне з першочергових місць на нашому таборі, адже саме він виховує в людині силу волі, дух та дисціпліну, які так важливі для одуження залежних людей («ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ДЛЯ ЗАЛЕЖНИХ»).

Батьківський день та хрещенське купання 3

Хрещенські купання

Ну і, звичайно ж, цей день не обійшовся без традиційного зимового хрещенського купання у ополонці. Для того, щоб освятити воду та зарядити її позитивною цілющою енергетикою, отець Олексій провів літургію на березі озера, яку радо підтримали усі присутні.

Батьківський день та хрещенське купання 4

По її завершенні молоді люди почали один за одним пірнати в ополонку. Не втрималися від спокуси навіть жінки. Такий екстрім ні в кого не викликав остраху, адже усі добре знають, що у цей особливий священний день ще ніхто ніколи не захворів навіть після льодяної ополонки, а навпаки – набрався ще більшого здоров’я та сили. До того ж сильно допомогало у зігріванні яскраве багаття, яке дарувало всім моржам тепло та комфорт.

Батьківський день та хрещенське купання 5

Увечері, як завжди, на учасників табору очікував творчий концерт, підготовлений та організований власними силами співробітників Центру Здорової Молоді та асоціації. Ми вже раніше розповідали у цій статті про ті яскраві сюрпризи, які одужуючі залежні підготували своїм матерям. Та і це не все. На глядачів цього вечора також чекали гумористичні виступи, вокальні композиції та подарунки від наших зіркових друзів з Ліги сміху та інших.

Батьківський день та хрещенське купання 6

Так пройшов ще один день табору: як завжди – яскраво та насичено. Дехто з присутніх уперше пережив дивовижний досвід купання в льодяній ополонці, а дехто – вперше в житті зумів дійсно по доброму, без криків та образ, поспілкуватися з власними батьками. В такі моменти розумієш, для чого взагалі ми живемо на цій землі, адже єдина ціль нашого життя – любити світ, Бога та інших людей і дарувати світло всім навколишнім, наповнюючись таким чином ще більше самому.

Батьківський день та хрещенське купання 7

Залишайтеся з нами та будьте в курсі!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту