Всеукраїнський Антинаркотичний табір. День четвертий.

День Партнерства.

4-й день Всеукраїнського антинаркотичного Табору був «Днем Партнерства».

Цей день був присвячений всім партнерам і співробітникам Асоціації, які ведуть боротьбу проти всякого роду залежності. Це лікарі-наркологи, психологи, інші співробітники медичних установ, а також представники державних структур.

Всеукраинский Антинаркотический лагерь. День четвертый.

День почався з молитви за здоров’я і свободу учасників, яку провели священики Православної Церкви. Вони також спілкувалися і наставляли молодих людей.

З приводу взаємодії між собою державних, медичних структур, громадських організацій був зібраний Круглий стіл, де були винесені на обговорення важливих питань, вироблялися концепції по боротьбі із залежністю В Україні.

Протягом усього дня проходили спортивно-терапевтичні заходи. Цей день прикрасили хлопці з «Студії 95 кварталу» .Ребята мали можливість поспілкуватися з В. Зеленським, Е.Кошевим, Ю. Корявченкова.

В. Гришко, радував учасників табору своїми чудовими твори. І приголомшливим сюрпризом стала від театральної ресоціалізації «ArtCinema» постановка «Останній вагон», яка нагадала хлопцям про те, що попереду їх чекає життя абсолютно нова і щаслива!

Залишилися питання?

Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

    Передзвоніть мені
  • RU
  • UA
  • img

    показати меню

    Передзвоніть мені
    image

    Безкоштовна консультація

    Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

      img
      Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту