Анонімне лікування алкоголізму в Україні

анонімне лікування алкоголізму

Алкоголізм – це серйозне захворювання, що виникає через регулярне вживання алкоголю. В результаті виникає хвороблива залежність, яка призводить до виснаження, панкреатиту, цукрового діабету, раку печінки та підшлункової залози, хвороб серця, внутрішніх кровотеч. Крім цього страждає на ЦНС, розвиваються різні психози та депресія. Наркологічна клініка «Центр здорової молоді» надасть анонімне лікування алкоголізму, допомагаючи не лише алкоголікам, а й їхнім родичам.

Коли потрібне лікування алкоголізму?

Алкоголізм розвивається поступово, його стадії плавно переходять одна в іншу, і людина не завжди може розібратися, коли серйозно хвора. Стадії та симптоми показані в таблиці:

СтадiяСимптоми
ПершаПостійні думки про спиртне та очікування приводу випити, зникнення блювотного рефлексу після випитого, поява запасів алкоголю.
ДругаПсевдозапої, які тривають 2-5 днів, дискомфорт без випивки, погіршення сну та апетиту, зниження лібідо, слабкість, роздратування, сильна потяг до спиртного, байдужість до роботи та сім’ї.
ТретяЗапій триває 1,5-2 тижні, напади агресії, раптова зміна настрою, провали в пам’яті, аморальна поведінка, з’являються прогули на роботі.

На першій стадії людина може самостійно зупинитися, потім потрібне лікування алкоголізму анонімно у Києві.

лікування алкоголізму анонімно київ
Отримати консультацію фахівця

Залишайте заявку і отримайте індивідуальний план лікування

    Як відбувається лікування алкоголізму?

    Лікування алкоголізму у Харкові та інших містах України можна пройти у «Центрі здорової молоді». Терапія та реабілітація проводяться різними методами:

    1. Детоксикація. Це медикаментозна терапія, в ході якої з організму усуваються токсини, вводяться препарати, що сприяють полегшенню симптоматики абстиненції, нормалізації роботи внутрішніх органів, поповненню мікроелементів і вітамінів, що відсутні.
    2. Психотерапія. Сюди входить арт-терапія та релакс-терапія, які знижують м’язову напругу, відновлюють психоемоційний стан, долають тривожність. Також проходять тренінги, спрямовані на підвищення самооцінки та спілкування з оточуючими.
    3. Кінезіотерапія. Анонімне лікування алкоголізму в Києві та інших містах включає заняття спортом, при яких нормалізується кровотік, прискорюються обмінні процеси та харчування тканин.

    Анонімне лікування алкоголізму в Україні в «Центрі здорової молоді» також передбачає спілкування зі священнослужителями, формування нових цінностей, спілкування із групою підтримки, яка вже пройшла успішну реабілітацію. Тут допоможуть не лише алкоголікам, а й тим, у кого метадонова залежність та пристрасть до інших видів наркотиків.

    Анонімне лікування алкоголізму Україна

    Які умови лікування алкоголізму?

    лікування алкоголізму анонімно

    Тим, хто вирішує пройти лікування алкоголізму анонімно, у Центрі надаються:

    • комфортні умови перебування;
    • тактовний та уважний персонал;
    • повна конфіденційність;
    • унікальна можливість розпочати терапію на будь-якому етапі захворювання;
    • повноцінна підтримка персоналу, що запобігає рецидивам, що допомагає адаптуватися в соціумі після закінчення реабілітації.

    Також у Центрі можна пройти комплексне лікування наркоманії у Києві та інших містах України.

    Залишилися питання?

    Якщо у вас залишилися питання, залиште ваш номер телефону і наш фахівець з радістю вам допоможе.

      Передзвоніть мені
    • RU
    • UA
    • img

      показати меню

      Передзвоніть мені
      image

      Безкоштовна консультація

      Залишайте заявку на отримання безкоштовної анонімної консультації від нашого фахівця

        img
        Messenger WhatsApp Viber Написати на пошту